Fysiotherapie Schürmann behandelt, begeleidt en adviseert u bij klachten van onder andere spieren en gewrichten. De zorg die u krijgt staat garant voor het behalen van een optimaal en spoedig herstel.

Een belangrijk punt van onze praktijk is flexibiliteit. Geen gedoe met wachtlijsten. Binnen 48 uur kunt u ons terecht voor uw eerste afspraak met of zonder verwijzing van een arts. Een afspraak in de avond uren en, indien noodzakelijk, behoort behandeling aan huis tot de mogelijkheden.

Ons doel is om patiënten zo goed mogelijk te behandelen en te begeleiden binnen onze  mogelijkheden. Het doel van de behandeling is het verbeteren van klachten, het verbeteren van functioneren of het in stand houden ervan. Al onze therapeuten zijn BIG geregistreerd, staan ingeschreven in het Centraal kwaliteitsregister en voldoen aan alle kwaliteitseisen van de beroepsorganisatie.

Het team van Fysiotherapie Schürmann staat voor kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht voor iedere patiënt.

Heeft u lichamelijke klachten of hulp nodig na een ziekenhuisopname of revalidatie, dan kunnen wij als fysiotherapeut iets voor u betekenen.

Wij zorgen ervoor dat u weer in goede conditie komt en dat uw klachten verminderen of verdwijnen.

Wij beperken ons niet alleen tot het behandelen van de pijnklachten, maar besteden ook aandacht aan de opbouw van kracht, conditie, beweeglijkheid, etc. zodat uw klachten ook wegblijven of dat u leert omgaan met chronische pijn, waarbij de aandacht ligt op het uitbreiden van uw belastbaarheid en het behoud van uw zelfstandigheid in het dagelijks leven.