Fysiofitness is een uitstekende manier om met of zonder begeleiding van een deskundig fysiotherapeut te bewegen/ sporten.

U kunt bij ons zelfstandig sporten, maar ook deelnemen in onze oefengroepen, waarbij wekelijks één uur gesport kan worden onder  begeleiding van een fysiotherapeut.  Daarnaast mag u in gedurende de openingstijden onbeperkt sporten. In de groepen dragen wij zorg voor preventie, advisering en behandeling van diverse aandoeningen zoals artrose, copd, diabetes of gewoon om de conditie in stand te houden of als vervolg op de behandeling fysiotherapie om het resultaat in stand te houden.

Goed en regelmatig bewegen draagt bij aan een goede gezondheid.

Onze beweegactiviteiten zijn specifiek gericht op een verbetering van kracht en conditie met als doel de fitheid aanzienlijk te verbeteren.

Gezien onze ruime lokalitie/ sportruimte en  kennis op het gebied van bewegen en gezondheid kunnen wij beweegactiviteiten aanbieden gericht op een gezonde levensstijl en een verantwoord bewegen.

 

Wedstrijdsporters

Naast recreatief sporten bieden wij ook sportbegeleiding aan voor wedstrijdsporters gericht op herstel na blessure of verbetering van prestaties door kracht- en/ of uithoudingsvermogen training onder begeleiding van een sportfysiotherapeut (i.o.).De training vindt plaats in onze uitgebreide fitnessruimte, maar begeleiding op lokatie is ook mogelijk.

Met meetinstrumenten kunnen wij een inschatting maken en uw prestatie nivo kracht en uithoudingsvermogen vaststellen, waarna trainingsprogramma’s opgesteld kunnen worden om uw prestaties te verbeteren.

 

De kosten van onze maandelijks abonnement voor fysiofitness met of zonder begeleiding is 34,50 euro per maand.

Inschrijfgeld eenmalig 12,50 euro.

 

 Openingstijden vrije fitness

Maandag: 8.30 uur t/m 10.00 uur – 12.00 uur t/m 17.00 uur.

Dinsdag : 8.30 t/m 10.00 uur – 14.00 uur t/m 17.00 uur.

Woensdag : 8.30 t/m 10.00 uur – 12.00 uur t/m 17.00 uur.

Donderdag : 8.30 t/m 10.00 uur – 14.00 uur t/m 17.00 uur.

Vrijdag : 8.30 uur t/m 10.00 uur – 12.00 uur t/m 14.00 uur.

Zaterdag & Zondag: Gesloten.